Архів новини

Chatbubbles Останні коментарі
Подвійна ДТП: загинув водій вантажівки
Chatbox Телерадіокомпанія ...
Уся інформація про ДТП – з офіц ...
Time 11:47 - 22-06-2020
Подвійна ДТП: загинув водій вантажівки
Chatbox Iryna Sliusarenko
Вам, "правдиві" журналісти, не ...
Time 17:06 - 20-06-2020
Працівники легкої промисловості приймали вітання із професійним святом
Chatbox Дик Роман
Хоч би раз в житті зняли матері ...
Time 21:04 - 12-06-2020
У Бердичеві «блогер» та його «друзі» знущались над людиною
Chatbox John Kramer
Вы шо, совсем страх потеряли пе ...
Time 03:37 - 02-06-2020
У Бердичеві «блогер» та його «друзі» знущались над людиною
Chatbox Андрей Техник
#Свободу Мусару тишке (((
Time 03:23 - 02-06-2020
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua



Тут може бути Ваша реклама

Повідомлення

Стало відомо, як може виглядати критий ринок після реконструкції

Time Додано: субота, 16 лист. 2019, 13:08 ( 8 міс. назад )

На засіданні містобудівної ради днями розглянули ескізну пропозицію реконструкції незавершеного будівництва критого ринку у Бердичеві, що знаходиться по вулиці Житомирській, 13 в.

Стало відомо, як може виглядати критий ринок  після реконструкції

Ще два роки тому було укладено контракт на розробку даного проєкту із товариством «Полісся Продукт», яке виступає замовником, нагадали представники організації-розробника. Перед тим, як стартувати, їм слід було вирішити питання із комунікаціями та енергопостачанням. Зокрема, отримавши необхідні технічні умови від Обленерго, вони цьогоріч здійснили реконструкцію трансформаторної.

Під частиною існуючої будівлі знаходиться підвал площею 300 метрів квадратних, який теж можна буде використати для торгівлі, зазначили розробники. Тоді перший поверх та підвальне приміщення об$єднають сходами. Також будуть облаштовані сходи і ліфти до другого та третього (якщо він буде) поверхів. До кожного з них буде забезпечено доступ людям з обмеженими фізичними можливостями. Залежно від побажань замовника, приміщення критого року може мати на першому поверсі бутикову зону, на другому – складські приміщення, на третьому – кафетерій, ігрову зону тощо, зазначили на засіданні.

Опалюватись приміщення буде з допомогою теплових насосів і тепла, що утворюватиметься від роботи холодильників. Фасад оздоблять у спокійній кольоровій гамі з максимальним використанням скла. Усі фахівці містобудівної ради були солідарні у своєму рішенні підтримати цей проект.

Репортаж Інни Плесної





Chatbubbles Коментарів: 0